Brightlights
Over ons

Over ons

BrightLights.nl is een online magazine en ontmoetingsplaats ontworpen en onderhouden door hoogbegaafde jongeren. Naast het magazine organiseert BrightLights inhoudelijke activiteiten bij bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties en bevordert zo een beter begrip voor en integratie van de hoogbegaafde jongeren in de samenleving.

De redactie is een enthousiaste groep jongeren die hard werkt aan BrightLights.nl. Naast de vaste schrijvers is iedereen welkom een bijdrage te leveren als gastredacteur.

BrightLights is op initiatief van het ministerie van OCW ontwikkeld door jongeren en professionals van BureauQ en YoungWorks. In het voorjaar van 2013 is het project onder de verantwoordelijkheid gekomen van de stichting BrightLights.

Stichting BrightLights
Wethouder Frankeweg 9-II, Amsterdam

KvK nummer 58085971
Bankrekening NL06 RABO 0100 9058 46

U kunt Stichting Brightlights steunen als particulier, als school of als organisatie en zo veel betekenen voor hoogbegaafde jongeren in Nederland. Stuur een bericht naar info[AT]brightlights.nl als u hier meer informatie over wilt ontvangen. De stichting wordt financieel gesteund door onder andere het Oranje Fonds en Optimix. Daarnaast werkt Brightlights samen met de Vereniging Begaafdheidsprofielscholen.Realisatie en Techniek door Studio Parkers